This will drive you nuts!
High School Exit Exam.....!!!
(Passing requires 4 correct answers)
GOOD LUCK !!!
1) How long did the Hundred Years' War last?
2) Which country makes Panama hats?
3) From which animal do we get cat gut?
4) In which month do Russians celebrate the October Revolution?
5) What is a camel's hair brush made of?
6) The Canary Islands in the Pacific are named after what animal?
7) What was King George VI's first name?
8) What color is a purple finch?
9) Where are Chinese gooseberries from?
10) What is the color of the black box in a commercial airplane?
Remember, you need 4 correct answers to pass.
Check your answers below ....
ANSWERS TO THE QUIZ
1) How long did the Hundred Years War last? 116 years.
2) Which country makes Panama hats? Ecuador.
3) From which animal do we get cat gut? Sheep and Horses.
4) In which month do Russians celebrate the October Revolution? November.
5) What is a camel's hair brush made of? Squirrel fur.
6) The Canary Islands in the Pacific are named after what animal? Dogs.
7) What was King George VI's first name? Albert.
8) What color is a purple finch ? Crimson.
9) Where are Chinese gooseberries from? New Zealand.
10) What is the color of the black box in a commercial airplane? Orange (of course)
What do you mean, you failed? Me, too.
(And if you try to tell me you passed, you LIED!)
Pass this on to some brilliant friends, so they may feel useless too.
Friday, November 4, 2011
High School Exit Exam
Posted by
Bill
at
Friday, November 04, 2011
0
comments
Labels: answers, braintease, exam, funny, questions, quiz, school, survey
Monday, October 31, 2011
Keep the gray matter active
Keep the gray matter active
1. Johnny's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child's name?
2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?
3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?
4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?
5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?
6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?
7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?
8. What was the President's Name in 1975?
9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in n ow?
10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?
11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?
Here are the Answers
1. Johnny's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child's name?
Answer: Johnny, of course.
2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?
Answer: Meat.
3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?
Answer: Mt. Everest; it just wasn't discovered yet. [You're not very good at this, are you?]
4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?
Answer: There is no dirt in a hole.
5. What word in the English Language is always spelled incorrectly?
Answer: Incorrectly
6. Billy was born on December 28th, yet her birthday is always in the summer. How is this possible?
Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere
7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?
Answer: You can't take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.
8. What was the President's Name in 1975?
Answer: Same as is it now - Barack Obama [Oh, come on ....]
9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?
Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.
10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?
Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh]
11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?
Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big stack.
You can go back to sleep now ....
Posted by
Bill
at
Monday, October 31, 2011
0
comments
Labels: answers, braintease, funny, questions, quiz
